Eyecons Club TV

Je eigen plug-en-play Club TV en alle tools die je nodig hebt om je fans te bereiken.

Met Eyecons Club TV heb je als club de beschikking over je eigen Club TV én analyse-tools voor trainers en spelers

Wat kan mijn club met Eyecons Club TV?

Livestreamen van de thuiswedstrijden van je eigen club was nog nooit zo eenvoudig. In enkele stappen start je direct met streamen!

Jouw fans volgen de wedstrijden via hun mobiel, tablet of computer, waarbij ze eenvoudig kunnen navigeren tussen de hoogtepunten van de wedstrijd én daarnaast ook nog met elkaar kunnen chatten.

Tegelijkertijd posts jij leuke en aansprekende content, waaronder de hoogtepunten van de wedstrijden, direct op de social media kanalen van je club, zodat de zichtbaarheid van je club ook wordt vergroot.

En niet onbelangrijk, ondertussen kun je met verschillende verdienmodellen, waaronder advertising, pay-per-view en abonnementen, op je eigen clubkanaal ook nog de clubkas spekken. Mooi meegenomen.

Voordelen van Eyecons Club TV

  • Onbeperkt livestreamen van wedstrijden

  • Bereik je fans met beelden op social media

  • Verdienmodel op basis van o.a. advertenties, pay-per-view en abonnementen

  • Integreer beelden op je eigen clubwebsite

  • Video-analyse voor trainers en spelers

  • Maak korte clips van hoogtepunten

Anderen over Eyecons Club TV

Ideale tool en platform om onze wedstrijden te live streamen op onze website. Daarnaast een perfect middel voor onze trainers bij de analyse van trainingen en wedstrijden. En zeer gebruiksvriendelijk. Zijn er zeer content mee.

Met name in deze tijd van corona maken wij veel gebruik van Eyecons Club TV. Zo houdt de achterban contact met ons en andersom. Ook onze technische staf heeft aanvullende mogelijkheid beschikbaar om nog meer inzichten uit trainingen en wedstrijden te halen.

Onze camera leveranciers

Klik op een van de leveranciers
voor meer informatie

Informatie Usportfor op dit moment niet beschikbaar.