Rijnsburgse Boys scoort erop los tegen GVVV | Samenvatting

33 weergaven β€’ 07 mrt. 2020
Rijnsburgse Boys kwamen al vroeg op voorsprong met een penalty van Tillema. Een paar minuten later was de score al verdubbeld door een kopbal van Spruijt en na een fout achterin bij GVVV wist Zeldenrust al binnen een half uur de 3-0 te maken. Dani van der Moot wist ook nog voor rust een goaltje mee te pikken voordat De Graaf nog een aansluitingstreffer wist te maken. In de tweede helft leek GVVV terug te komen met nog een goal van De Graaf, maar door Zeldenrust en Hudepohl wist Rijnsburgse Boys toch er op los te scoren. Bekijk hier de hoogtepunten! Meer Tweede Divisie? Volg onze social media-kanalen: Facebook: https://www.facebook.com/2deDivisie/ Instagram: https://www.instagram.com/2dedivisie/ Twitter: https://twitter.com/2deDivisie/